Samen starten

Alleen of samen starten?

We merken bij het startpunt in Haarlem dat er veel fietsers zijn die alleen op weg gaan. Vaak willen ze de tocht alleen maken en kijken wat en wie ze onderweg tegenkomen. Maar er zijn er ook die vragen of er nog anderen vlak voor of na hen op de route zitten zodat ze die wellicht tegen kunnen komen. Om die reden organiseren we in 2016 twee keer een samenstartdag voor fietsers.

startstreepWie alleen op pad gaat kan op de samenstartdag in alle vroegte terecht voor een ontbijt, samen met anderen die ook starten. We geven dan alle nodige informatie, zorgen voor een stempel en zorgen voor een leuke start op de startstreep voor de deur. Door die samenstart ben je in de gelegenheid om anderen even te leren kennen, telefoonnummers uit te wisselen of misschien zelfs het eerste stuk samen te fietsen. Je hoeft dus niet bij elkaar te blijven. De samenstartdag is alleen bedoeld om een idee te krijgen van wie er nog meer op de route zitten.

Als dit je wat lijkt moet je onze rubrieken ‘nieuws’ en ‘agenda’ in de gaten houden. Voor wie de avond voor de start in Haarlem wil slapen hebben we voordelige adresjes. De eerstkomende samenstartdag is waarschijnlijk op of rond Hemelvaartsdag 2016.