Nieuws

15 september 2018 – seizoen is weer voorbij!

Het Santiago seizoen is weer voorbij! Ook dit jaar is weer een grote groep aspirant pelgrims voorbij gekomen met vragen over uitrusting, voorbereiding, routes, navigatie, slaapplaatsen, en allerlei praktische dingen. Wat opvalt: we zien meer wandelaars, meer twintigers die een lange afstand willen lopen, en meer wandelaars die vanuit Haarlem starten en dan in 3-4 maanden in Santiago aankomen.

De feedback die we nu consistent krijgen: “jullie zijn zo makkelijk toegankelijk, niks streng of zwaar! Een pelgrimstocht mag ook leuk zijn. Prima informatie, heel praktisch toegankelijk.”

Op zaterdag 24 november is weer onze jaarlijkse terugkomdag, tussen 11-13 uur hier in het Rosenstock. Neem je foto’s en verhalen mee! En ook dit jaar delen we weer gratis afstandscertificaten uit op vertoon van je volgestempelde pelgrimspaspoort. Iedereen die dit jaar zijn email adres heeft achtergelaten krijgt eind oktober de uitnodiging per mail toegestuurd.

Volgend jaar zijn we er weer met de start in het paasweekend, en wel op zaterdag 20 april 2019!

Met de beste pelgrimsgroeten,

De voorzitter

 

7 augustus 2018 – We staan in de krant!

Het Haarlems Dagblad heeft een woensdag special over Spanje, en daarvoor is de voorzitter geïnterviewd in de kapel van het Rosenstock-Huessy huis. Het hele artikel kan je lezen op https://www.haarlemsdagblad.nl/playlist/haarlem-uitgelicht/artikel/beste-tijd-om-naar-santiago-de-compostela-te-vertrekken-nu (betaalmuur)