Donateurs en Sponsors

Op donateurs en sponsors zijn wij aangewezen om onze activiteiten te kunnen financieren.

DONATEURS

Iedereen die ons werk een warm hart toedraagt verwelkomen we graag als donateur. We werken met een enthousiast bestuur en een net zo enthousiast team van vrijwilligers aan het op weg helpen van mensen naar Santiago. We maken echter ook kosten en daarbij zijn we afhankelijk van donaties en sponsors. Dus als je de service die we bieden of ons initiatief waardeert en dat wilt uitdrukken in een donatie zijn we daar erg blij mee. Het rekeningnummer van onze stichting is (IBAN) NL40ABNA0595154689 t.n.v. Stichting Haarlem – Santiago. Vermeld bij je donatie wel een e-mailadres. Dan kunnen we gracias zeggen.

SPONSORS

Op deze site kom je een aantal banners tegen van onze sponsors. Dit zijn allemaal bedrijven waarvan we weten dat ze kennis van zaken hebben op het gebied van de Camino. We kunnen ze dan ook aanbevelen. We zijn erg blij met ze want op deze manier kunnen we de kosten van deze website e.d. dekken. Je kunt op alle banners klikken en je komt dan op de site van de betreffende sponsor. We noemen ze even bij naam:

Veel mensen maken bij ons een afspraak om een stempel te halen. Ze komen uit het hele land en hebben dan al vaak een fietstocht of treinreis achter de rug. Vaak zijn mensen dan te vroeg voor de afgesproken tijd en gaan ze op zoek naar een goede plek voor koffie of om iets te eten. Bij de draaibrug over het Spaarne waarover je rechtuit naar ons toe gaat zit Spaarne 66. Het terras staat al jaren in de top van de landelijke terras top 100. Je kunt er allerlei lekkers bestellen. Dus als er even tijd over is weet je nu waar je moet zijn.

Soetens

In de rubriek ‘terugreis’ vertellen we er al over. Soetens is het bedrijf dat zorgt voor een veilige en onbeschadigde terugkeer van je fiets uit Santiago of ieder ander punt op de route. In Santiago hebben ze een afleverdepot bij hotel Mexico. Ook handig als er onderweg iets gebeurt.

soellaart_logo_new

Soellaart is een outdoor sportwinkel in Haarlem met ruim honderd jaar ervaring en kennis op het gebied van outdoor activiteiten, waar zowel lopers als fietsers terecht kunnen voor de aanschaf van materialen. Een enthousiast team van deskundige medewerkers adviseert bij de keuze en aanschaf van tenten tot handige waslijntjes die je zonder knijpers kunt gebruiken, en van fietstassen tot regenkleding. Soellaart heeft een uitgebreide sortering tenten. Ze zijn dicht bij ons start/infopunt gevestigd in het centrum van Haarlem zodat een bezoek aan ons is goed te combineren met een bezoek aan deze winkel.

Fietsvakantiewinkel

Bij de Fietsvakantiewinkel kun je online heel veel artikelen bestellen. Ze zijn zeer gespecialiseerd in alles wat met kaarten en routes te maken heeft, ook voor andere tochten.